Laulajatähden kuolinsyy selvisi? Oli jättänyt lääkkeet ottamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka arvostettu suosikkilaulaja Teena Marie löydettiin sunnuntaina menehtyneenä Los Angelesissa sijaitsevasta kodistaan. Nyt viranomaiset ovat saaneet hieman lisätietoja laulajatähden kuolemasta ja siihen mahdollisesti johtaneista syistä.

TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan Teena Marie oli menehtynyt todennäköisesti massiiviseen kouristuskohtaukseen. Laulaja oli mennyt hetkeä aiemmin päiväunille. Hän oli saanut vastaavan kouristuskohtauksen vain kuukautta aiemmin. Tuolloin häneltä murtui kaksi kylkiluuta. Viranomaisten mukaan laulajalle oli määrätty lääkitys, jonka ottamisen hän oli kuitenkin lopettanut sivuvaikutusten vuoksi.

Teena Marie nautti suurta suosiota erityisesti 1980-luvulla, jolloin hän julkaisi useita hittejä. Eilen lukuisat Hollywoodin supertähdet ilmaisivat surunvalittelunsa laulajan poismenosta. Esimerkiksi Mary J. Blige, Faith Evans, Pink ja Alicia Keys kirjoittivat surunvalittelunsa Twitter-mikroblogeihinsa.