Televisiovisailu huijasi kilpailijalta 800 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistaan parhaillaan uudesta Million Dollar Money Drop -televisiovisailusta, joka on noussut nolosti otsikoihin kilpailijan menetettyä peräti 800.000 dollaria, vaikka hän vastasi kysymykseen oikein.

Televisiovisaan osallistunut Gabe Okoye ja hänen tyttöystävänsä Brittany Mayti panostivat kaiken yhteen kysymykseen, jolloin voittosumma oli huima. Kysymys oli lähes sama, joka löytyy myös Trivial Pursuit -pelin tuoreimmasta painoksesta. Se kuului ”Mikä näistä tuotteista oli ensimmäisenä myynnissä? Macintosh-tietokone, Post-It -muistilaput vai Sony Walkman?”

Pariskunta pudotti heti pois Macintoshin, jolloin vaihtoehdoiksi jäivät Post-It ja Sony Walkman. Lopulta Okoye vastasi itsevarmasti Post-It, jota tuotantoyhtiö väitti kuitenkin vääräksi vastaukseksi. Myöhemmin kuitenkin selvisi, että vastaus oli ollut sittenkin aivan oikea. Selvitys nimittäin osoitti, että Post-It -laput tulivat alunperin myyntiin hieman eri nimellä jo vuonna 1977, eli kaksi vuotta ennen Walkmania.

Pariskunta ei kuitenkaan saanut 800.000 dollariaan, vaan ainoastaan mahdollisuuden osallistua kilpailuun uudelleen. Asiaa tullaan todennäköisesti käsittelemään vielä tuomioistuimessa.