Elisabetta Canalis hurmasi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkomistus George Clooney ja hänen näyttelijänäkin tunnettu italialainen tyttöystävänsä Elisabetta Canalis ovat viettäneet viime päivinä hyvin ansaittua rantalomaa Cabossa, Meksikossa. Paparazzit ovat olleet pariskunnan perässä, mutta Clooney on yllättäen joutunut taka-alalle.

Pariskunnan kauniimpi osapuoli on ollut nimittäin lähes päivittäin viihdelehtien sivuilla esittelemässä upeaa bikinivartaloaan. Tällä kertaa hänet ikuistettiin ilmeisen ohuisiin biksuihin pukeutuneena – tai vastaavasti säätila Meksikossa oli totuttua viilempi.

31-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä sekä Hollywood-tähti George Clooneyn tyttöystävänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007. Viime vuonna Canalis juonsi MTV-kanavalla Total Request Live -ohjelmaa ja tänä vuonna hän tähditti hetken aikaa Leverage-televisiosarjaa. Elisabetta Canalis on poseerannut viime aikoina vähissä vaatteissa myös FHM-miestenlehden Saksan versiossa ja Roberto Cavallin alusvaatemalliston mainoskuvissa.