Hulvaton Google-villitys leviää kulovalkean tavoin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa toinen toistaan yllättävämmät tempaukset leviävät usein kulovalkean tavoin, kunhan niiden idea on jollain tavalla uusi. Tuorein tällainen villitys on tunkea pää pakastimeen ja ottaa siitä kuva. Sen jälkeen kuva ladataan verkkoon muiden ihailtavaksi.

Villitystä asiasta ei luonnollisestikaan tee vielä yksin kuvat, vaan niihin yhdistetty numerosarja 241543903, jolla Googlen kuvahaku löytää nopeasti kyseiset otokset. Tällä herkellä kuvia löytyy hieman vajaa 6.000 kappaletta. Tuloksia voi seurata tästä.

Tempaus ei ole mikään uusi, vaikka se on noussut vasta nyt tapetille erityisesti Twitter-mikroblogin ansiosta. 241543903-villitykselle on perustettu lisäksi oma 241543903.com -verkkosivustonsa ja tietenkin asianmukaiset fanisivut myös Facebookiin.