Jennifer Lopez pikkuhoususillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on tullut tunnetuksi upeista muodoistaan ja kauniista äänestään. Laulamisen ohella hän harrastaa myös jonkin verran hyväntekeväisyyttä, mutta viime aikoina hän on ollut otsikoissa toisenlaisissa merkeissä.

Lopezin ex-mies Ojani Noa kertoi nimittäin taannoin aikeistaan julkaista pariskunnan vanhoja kotiseksivideoita. Lopez haastoi Noanin ja tämän asianajajan Ed Meyerin oikeuteen vaatien muiden muassa lähestymiskieltoa Noanille. Tämän jälkeen Noanin tyttöystävä haastoi puolestaan Lopezin oikeuteen.

Nyt Jennifer Lopez nähdään kuitenkin kuvakoosteessa, johon on koottu hänen uransa näyttävimpiä kuvia. Mukana on myös hieman vanhempia otoksia, joissa Jennifer nähdään poseeraamassa vielä yllättävän vähissä vaatteissa. Nykyinen perheenäiti ei välttämättä moisiin otoksiin enää kuitenkaan suostuisi.