Suosikki: Kotimainen Idols-tähti astui kaapista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailuista tunnetuksi tullut laulaja Nisse Nurmi nähtiin suositun realitysarjan kilpailijana vuonna 2007. Tuolloin hän selvisi kisan semifinaaleihin saakka. Nyt nuori mies kertoo tuoreessa Suosikki-lehdessä huomanneensa jo teini-ikäisenä olevansa homoseksuaali.

– Toivoin että voisin seurustella tytön kanssa. Siitä huolimatta en tuntenut samanlaista fyysistä vetoa tyttöjä kohtaan. Tutustuin netissä poikaan, joka sai minut tajuamaan tunteeni ja ysiluokalla tunnustin ystävälleni itkien olevani biseksuaali. Sisimmässäni tiesin kuitenkin, että en tulisi koskaan olemaan tyttöjen kanssa, Nisse Nurmi kertoi Suosikki-lehdelle.

Idols-kilpailuun osallistuessaan Nisse Nurmi kertoi aloittaneensa laulamaan jo kolmevuotiaana, kun esitettävänä oli Tenavatähtien kappaleita ja mikrofonina sähköjohdon töpseli. Kouluikään päästyään hänen laulu-uransa jatkui Cantores Minores -kuorossa. Omaksi Idols-suosikikseen hän kertoi Antti Tuiskun. Omalla Idols-urallaan Nisse Nurmi selvisi semifinaaliin saakka.