Rihanna on nyt maailman tavoitelluin sinkkunainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka Britannian X Factor -finaalilähetyksessä nähtiin kisan voittaneen Matt Cardlen ja Rihannan yhteinen esiintyminen. Viikonloppuna Rihanna suuntasi kotimaahansa Barbadokselle, jossa hänet ikuistettiin nauttimassa rantaelämästä Sandy Lane –uimarannalla.

Rihannan miesystävä Matt Kemp ei ollut kuitenkaan rannalla Rihannan seurassa. Miehen poissaolo hämmensi naisen fanit, sillä Rihannan uskottiin eronneen miehestä. Lähde vahvisti US Weekly –lehdelle huhun olevan totta. Ero tapahtui aivan vastikään, ja Rihanna toipuu erosta onneksi nopealla vauhdilla. Kyseessä oli vuoden pituinen suhde, joka sai alkunsa joulukuussa 2009.

Rihannan mukaan välimatka ajoi heitä erilleen, sillä hän itse kiertää jatkuvasti ympäri maailmaa työnsä takia. Baseballia pelaava Kemp joutuu puolestaan matkustamaan ympäri Yhdysvaltoja Dodgers-joukkueensa kanssa. Rihannan mukaan hän oli vielä taannoin todella rakastunut, mutta aikatauluongelmat olivat rasitteena suhteelle. Tähden mukaan on vaikeata ylläpitää tiukkoihin aikatauluihin sidottua rakkautta.