Scarlett Johansson rannalla 50-luvun tunnelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Scarlett Johansson valittiin taannoin Maailman seksikkäimmäksi naiseksi ja 33-vuotias Ryan Reynolds Maailman seksikkäimmäksi mieheksi 2010. Unelmaparin yllättävästä avioerosta ilmoitettiin joulukuun alussa, kun Scarlett haki eroa. Viime viikolla myös Ryan jätti yllättäen eropaperit.

Nyt Scarlett nähdään poseeraamassa studiokuvissa yhdessä elokuvaohjaaja Woody Allenin kanssa. 50-luvun rantatunnelmia tavoittelevissa kuvissa Scarlett Johansson on pukeutunut tuon ajan uimapukuun ja keikistelee rantahiekalla. Scarlett on ollut jo vuosien ajan Woodyn muusa, joten asetelma ei ole mitenkään yllättävä.

Lähde paljasti aiemmin People-lehdelle Scarlettin olleen suhteessa se, joka eroa varsinaisesti halusi. Erityylinen elämä ajoi pariskunnan erilleen toisistaan, eikä suhdetta pystynyt enää korjaamaan alkuajan huuman tasolle. Myös puolisoiden ikäeron kerrottiin vaikuttaneen asiaan.

– Välimatkat ja molempien urat olivat muiden muassa syynä erolle. Kolmatta osapuolta asiaan ei liity ja kaikesta on sovittu rauhassa. Ryan oli kaiken lisäksi huomannut, että häntä noin kymmenen vuotta nuorempi Scarlett haluaa elämältä eri asioita kuin hän itse, lähde kertoi People-lehdelle.