Arianny Celesten seksikkäimmät nakuilut listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvaa vuotta 2010 on jäljellä enää muutama päivä, joten lähestyvä vuodenvaihde tuo päivittäin julkisuuteen yhä enemmän erilaisia listauksia. Nyt vuorossa on suositun Total Sports -urheilujulkaisun listaus vuoden seksikkäimmistä urheilukaunottarista ja heidän poseerauksistaan.

Vuoden seksikkäimmäksi sporttikaunottareksi on valittu Arianny Celeste ja hänen taannoinen poseerauksensa Playboy-lehden kannessa ja sisäsivuilla. Toiseksi rankattiin Diana Taurasi ja hänen alastonkuvansa ESPN-lehdessä. Kolmanneksi puolestaan sijoittui Men’s Fitness -lehdessä yläosattomissa poseerannut Roberta Mancino.

Viiden seksikkäimmän urheilukaunottaren listalle nousivat heidän lisäkseen Anastasia Ashley ja hänen poseerauksensa Airwalk-lehdessä sekä Stacy Keibler ja hänen sensuellit kuvansa Maxim-lehden sivuilla. Kymmenen joukossa olivat myös Allison Baver, Ana Ivanovic, Maria Kanellis ja Lindsey Vonn.

Arianny Celeste Playboy