Tältä Teri Hatcher näyttää kotioloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Teri Hatcher kunnostautui taannoin osallistumalla vaativaan triathlon-kilpailuun Malibussa, Los Angelesin liepeillä. Hän ei juuri kainostellut vaatteiden vaihtamisessa ihmisten silmien edessä.

Nyt Teri nähdään harvinaislaatuisissa valokuvissa kotioloissaan kokkailemassa perheelleen jouluruokaa. Neitokainen on itse julkaissut kyseiset otokset Facebook-profiilissaan. Mukana oli kokkauskuvien lisäksi myös kuva, jossa näyttelijätär kantaa roskia ulos talosta.

Viime kesänä Hatcher poseerasi bikineissä kuvissa, joista tuli elävästi mielen Ursula Andressin ikimuistettava James Bond -kohtaus vuodelta 1962. Hatcher puolestaan näytteli agenttielokuvassa Huominen ei koskaan kuole vuonna 1997. Silloin Bondina nähtiin Pierce Brosnan. Teri kertoi muutama vuosi sitten katuvansa nykyisin Bond-rooliaan.