Tuottaja: Miljonääriäitien todellinen omaisuus ei kiinnostanut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisia on puhuttanut syksyn aikana kovasti Miljonääriäidit-realitysarja ja erityisesti sen tähdet Maria ja Nina. Marbellassa asuvat kotirouvat ovat nimittäin aiheuttaneet paljon keskustelua aitoudestaan ja todellisesta varakkuudestaan.

Esimerkiksi shoppailureissuilta palaaminen tyhjin ostoskassein ihmetytti katsojia taannoin kovasti, ja ylivoimaisesti suurin osa katsojista ei usko Miljonääriäitien tarinaa todeksi. Tänään esitetyssä sarjan viimeisessä jaksossa paljastuikin hieman ohjelman taustoja. Esimerkiksi naisten todellinen varakkuus sekä talojen ja autojen omistussuhteet eivät kiinnostaneet edes tuotantotiimiä.

– Meitä ei kiinnostanut missään vaiheessa kenen ne olivat tai olivatko ne liisattuja. Se oli meille toisarvoista. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin mulla ei ole mitään aavistusta kuinka paljon Marialla ja Ninalla on rahaa pankkitilillä, ohjelman vastaava tuottaja Joonas Hytönen kertoi.