Jättihitti varastettiin Simpsoneista? Vertaa itse

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Usher on ollut viime aikoina esillä enemmän suojattinsa Justin Bieberin kuin omien saavutustensa merkeissä. Nyt supertähti on kuitenkin otsikoissa mahdollisen plagiaatin johdosta, sillä hänen epäillään varastaneen hittikappaleensa teeman Simpsonit-televisiosarjasta.

Verkossa leviää parhaillaan Y101-aamuohjelman huomioon perustuva video, jossa Usherin OMG-kappaletta verrataan Simpsoneissa nähtyyn kohtaukseen, jossa Homer laulaa kaupassa. Kappaleiden olennaiset elementit ovat hämmentävällä tavalla samankaltaisia. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Viime keväänä Usherin kerrottiin vaihtaneen radikaalisti musiikkityyliään, sillä tähti oli vaihtamassa r&b-musiikkiaan discoon. Raymond V Raymond -albumilta lohkaistiin single OMG, jossa tähden musiikkityyli oli muuttunut suorabiittiseksi discomusiikiksi. Tyylin päivittäminen discompaan oli ilmeisen hyvä ajatus, sillä levy nousi suoraan Yhdysvaltojen virallisen albumilistan ykköseksi. Samalla OMG-single nousi Britannian singlelistan ykköseksi.