Bar Refaeli ylivertaisessa bikinikunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leonardo DiCaprion tyttöystävä, huippumalli Bar Refaeli, teki kuluneena vuonna näyttävän kansainvälisen läpimurron. Se sai alkunsa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvasta, mutta sen jälkeen Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä.

Keväällä Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Nyt hän on ehtinyt hieman levähtää kuvauskiireidensä keskellä, sillä viime päivinä Refaeli on kaunistuttanut muodoillaan lukuisia viihdelehtiä. Tällä kertaa hänet on kuvattu palvomassa aurinkoa bikineissä.

Bar Refaeli seuraa parhaillaan miesystävänsä jalanjälkiä, sillä hänet nähdään ensi vuonna ensi-iltansa saavan Session-elokuvan tähtenä. Roolin tarkemmasta sisällöstä ei tosin ole vielä tietoa. Elokuvan ohjaa israelilainen Haim Bouzaglo. Session on psykologinen trilleri, joka kertoo manipuloivasta psykologista, jolle nuoresta potilaasta tulee pakkomielle. Eden-niminen rooli tuleekin olemaan Bar Refaelille ainutlaatuinen kokemus, sillä kyseessä on hänelle ensimmäinen elokuvarooli. Sarjoissa hänet on nähty useasti. Muiden muassa Pick Up –televisiosarja esitteli hänet aikoinaan Noa Zuckermanina.