Jennifer Lopezillakin on selluliittiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on tullut tunnetuksi upeista muodoistaan ja kauniista äänestään. Laulamisen ohella hän harrastaa myös jonkin verran hyväntekeväisyyttä. Nyt Jennifer on noteerattu vuoden parhaiden julkkiskuvien sarjassa.

Listalle on nostettu lokakuussa Lopezin konsertissa tallennetut otokset, joissa hänet nähdään elävänä esimerkkinä siitä, että myös supertähdillä on selluliittiä.

Viime aikoina Jennifer on ollut otsikoissa toisenlaisissa merkeissä, kun hänen ex-miehensä Ojani Noa kertoi nimittäin taannoin aikeistaan julkaista pariskunnan vanhoja kotiseksivideoita. Lopez haastoi Noanin ja tämän asianajajan Ed Meyerin oikeuteen vaatien muiden muassa lähestymiskieltoa Noanille. Tämän jälkeen Noanin tyttöystävä haastoi puolestaan Lopezin oikeuteen.