Jessica Alba nauttii seksisymbolina olemisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba on parhaillaan kovasti esillä, sillä hän tähdittää sekä Machete että Pienin painajainen perheessä -elokuvia. Ennen näitä elokuvia pitkään vain perhe-elämään keskittynyt kaunotar on samalla noussut taas muotilehtien suosikiksi.

Taannoin Jessica  kertoi ettei hän itse pidä itseään lainkaan seksisymbolina, mutta tuoreessa haastattelussa hän myöntää sellaiseksi nimittelyn hivelevän hänen itsetuntoaan. Erityisesti hän on mielissään siitä, että hänen faninsa pitävät perheenäitiä edelleen seksikkäänä.

– Ajattelin, että sellainen olisi jo ollut ohi ja että he olisivat siirtyneet johonkin toiseen naiseen. Se on kuitenkin hyvin imartelevaa. Tiedäthän, se auttaa jaksamaan loputonta istumista kampaamoissa ja meikkauksessa, Jessica Alba kertoi Harper’s Bazaar -lehdelle.

Alba paljasti äskettäin myös vähemmän mairittelevia puolia itsestään, sillä hän kertoi olevansa hyvin mustasukkainen miehestään Cash Warrenista. Jessica paljasti tulevansa hulluksi, jos näkee miehensä flirttailevan toisten naisten kanssa.

– Tiedän, että vaikka mieheni ei pettäisi minua työkavereidensa kanssa, mutta jos he ovat edes hivenen viehättäviä tai jos heidän välillään on vähänkään sähköä tai jos he sanailevat keskenään söpösti, niin minä sekoan, Alba paljasti Access Hollywood -julkaisulle.

Jessica Alba ja Cash Warren ovat olleet naimisissa vuodesta 2008. Pariskunnalla on kaksivuotias tytär Honor Marie. Alba nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla Machete-elokuvassa seksikkäänä lainvalvojana.