Näitä vartaloita miehet eivät voi vastustaa – kuumimmat bikinikaunottaret listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kulunut vuosi on tuonut tullessaan viihdelehtien otsikoihin useita näyttäviä kaunottaria, joista ainakin osa on tullut jäädäkseen. Moni heistä on poseerannut ahkerasti esimerkiksi bikineissä, kuten hieman tunnetummat kollegansa.

Nyt Radar Online on listannut julkkisnaisten seksikkäimmät bikinivartalot kuvien kera. Ykköseksi listalla on rankattu myös maailman seksikkäimmäksi aiemmin valittu näyttelijäkaunotar Megan Fox, jonka bikinivartaloa saatiin ihailla myös joulun aikoihin.

Seksikkäimpien bikinivartaloiden listalla on toiseksi sijoittunut realitytähti Kristin Cavallari. Heidän lisäkseen kuvagalleriassa saadaan ihastella myös Adriana Liman, Kelly Bensimonin, Audrina Patridgen, Alessandra Ambrosion ja Jennifer Anistonin kauneutta.