Natalie Portman: ”Kaikki rakastavat lesbokohtauksia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leffakaunotar Natalie Portman nähdään parhaillaan ympäri maailmaa kohutun Black Swan -elokuvan tähtenä. Elokuvassa lesbokohtauksissakin nähtävä kaunotar järjesti muutama päivä sitten todellisen uutispommin kertoessaan olevansa sekä kihloissa että raskaana.

Natalie Portman odottaa parhaillaan lasta ranskalaissyntyiselle kihlatulleen Benjamin Millepiedille. Pariskunta tapasi Black Swan -elokuvan kuvauksissa. Nyt Natalie on kommentoinut elokuvan kovasti kohua aiheuttaneita lesbokohtauksia. Hänen mukaansa lesbokohtaukset ovat materiaalia, jota kaikki rakastavat.

– Kaikki olivat huolestuneita siitä miten tälle elokuvalle saadaan katsojia. Muistan kuinka he pohtivat kuinka myös miehet saadaan katsomaan balettielokuvaa. Vastaus oli tietenkin lesbokohtaus. Kaikki haluavat nähdä lesbokohtauksia, Natalie Portman kertoi Entertainment Weekly -lehdelle.

Portman nähdän ensi vuonna Your Highness -elokuvassa, jonka mainostrailerissa hän esiintyy puolialastomana kohtauksessa, jossa hän riisuu itsensä rannalla. Vaikka kaunottarella on yllään stringit ja rintaliivit, oli mainos silti liikaa ja kiellettiin Britanniassa liian seksuaalisen sisältönsä takia. Sittemmin traileri hyväksyttiin ikärajalla varustettuna, mutta myöhemmin peppu kuitenkin peitettiin digitaalisesti lisäämällä kaunottaren jalkaan peittävämmät bikinit.