Nicki Minaj upeassa asussa muodokkaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon nopeasti noussut naispuolinen trinidadilainen hiphop-tähti Nicki Minaj on tehnyt jo historiaa lyhyellä urallaan. Artisti on menestynyt musiikillisesti varsin hyvin, mutta myös hänen näyttävä ulkonäkönsä on noteerattu laajasti.

Kovassa nousussa oleva neitokainen poseeraa parhaillaan King-lehden kansikuvassa paljastavissa alusvaatteissa, jotka eivät jätä ainakaan mieslukijoita kylmäksi. Erityisesti hänen rintavarustustaan on korostettu asiaankuuluvin asustein.

Pari viikkoa sitten Nicki on otsikoissa hieman ikävemmissä merkeissä, sillä hänen kotitekoinen pornovideonsa on väitteiden mukaan päätynyt vääriin käsiin ja sitä kautta verkkoon. Videota kaupitellaan parhaillaan eniten tarjoavalle 100.000 dollarin hintaan. Se on väitteiden mukaan kuvattu ennen kuin Nicki teki läpimurtonsa.

26-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa. Lokakuussa 2010 Nicki Minaj oli historian ensimmäinen naisartisti, jolla oli seitsemän kappaletta samanaikaisesti Billboardin Hot 100 -listalla.

Nicki Minaj KING