Nicole Richien vankeustuomio lyheni yllättäen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Nicole Richie tuli muutama vuosi sitten tunnetuksi realitysarjan tähtenä tehdessään silloisen parhaan ystävänsä Paris Hiltonin kanssa omaa Leidit landella -ohjelmaansa. Sittemmin parivaljakon välit viilenivät, eikä Nicole kutsunut Hiltonia pari viikkoa sitten juhlittuihin häihinsä.

Harva on enää muistanutkaan, että Nicole Richie on ollut vuodesta 2006 saakka ehdonalaisessa vankeudessa silloin tapahtuneen rattijuopumuksen takia. Nicole jäi kiinni ajettuaan huumepäissään moottoritiellä väärään suuntaan. Nyt ehdonalaista vankeustuomiota on yllättäen lyhennetty yli kuukaudella, kun Nicolen asianajaja Shawn Chapman Holley osoitti neitokaisen käyneen tunnollisesti kaikissa hänelle määrätyissä hoidoissa ja tapaamisissa.

Nicolen ja Joel Maddenin häitä juhlittiin Nicolen poptähti-isän Lionel Richien tiluksilla. Juhlissa nähtiin 130 kutsuvierasta ja heidän joukossaan olivat muiden muassa Khloe Kardashian, Gwen Stefani ja Samatha Ronson. Yksi oli kuitenkin joukosta poissa, sillä Paris Hilton ei ollut kutsuttujen listalla, vaikka hän oli Nicolen lapsuudenystävä.