Lenny Dykstra maksoi prostituoidulle katteettomalla shekillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa on nähty viime aikoina useita julkisuuteen tulleita yhteenottoja julkkistähtien ja prostituoitujen kanssa. Tuoreessa muistissa on vielä näyttelijä Charlie Sheenin tapaus, josta hän ei lopulta saanut syytettä riehuttuaan hotellihuoneessa prostituoidun läsnäollessa.

Nyt otsikoihin on noussut vuorostaan urheilutähtenä aikoinaan tunnetuksi tullut nykyinen liikemies Lenny Dykstra, joka on joutunut maksullisen naisen syytösten kohteeksi. Prostituoitu Monica Foster on nimittäin kertonut, että Dykstra maksoi hänelle palveluksista tuhat dollaria katteettomalla shekillä, Radar Online uutisoi. Urheilutähti tai hänen tiedottajansa eivät suostuneet kommentoimaan asiaa.

Foster kertoi asiasta blogissaan, jossa hän samalla julkaisi myös kuvan shekistä. Siinä oleva Dykstran nimikirjoitus on naisen mukaan riittävä osoitus hänen puheidensa todenperäisyydestä. Samassa kirjoituksessa nainen kuitenkin korostaa, että hänen tuona päivänä tarjoamansa seuralaispalvelunsa olivat täysin laillisia eivätkä liittyneet mitenkään seksiin. Foster suivaantui asiasta, koska rahojen puutteessa hän ei päässyt jouluna perheensä luokse.