Rare Exports kerännyt jo yli 200 000 katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalmari Helanderin ohjaama kotimainen elokuva Rare Exports on kerännyt alle neljässä viikossa jo yhteensä 201.856 katsojaa. Elokuva sai ensi-iltansa 3. joulukuuta. Leffa sai äskettäin kovasti hehkutusta myös amerikkalaisilta kriitikoilta.

Elokuvan tarina alkaa kun kansainvälinen tutkimusryhmä aloittaa kaivaukset Korvatunturilla ja löytää 486 metrin syvyydestä joulun tarkimmin varjellun salaisuuden. Pian kaikki uskomukset herttaisen kiltistä joulupukista romuttuvat, kun rujo totuus lapsia saalistavasta pirullisen ovelasta pukinretaleesta paljastuu.

Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Jalmari Helander, joka tunnetaan mainos- ja lyhytelokuva- sekä musiikkivideo-ohjaajana. Elokuvan keskeisissä rooleissa nähdään Jorma Tommila, Tommi Korpela, Rauno Juvonen sekä Onni Tommila ja Ilmari Järvenpää.