Kourtney Kardashian laihtui vuodessa 20 kiloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian on paistatellut julkisuuden valokeilassa jo vuosien ajan. Nyt julkisuuteen on päässyt Kimin sisarusparven kauneimmaksi naiseksi nimitetty Kourtney Kardashian. Nainen on siskoihinsa verrattuna suorastaan vältellyt julkisuutta.

Julkisuuteen astuminen on tapahtunut naisen laihtumisen myötä. Kaunotar synnytti vuosi sitten Mason-pojan. 31-vuotias Kourtney Kardashian painoi tuolloin yli 63 kiloa ja häntä haukuttiin lihavaksi. Nyt neito painaa noin 43 kiloa, mikä on fanien mielestä jo liian vähän. Kourtney paljasti hoikan vartalonsa poseeratessaan Kimin ja Khloen kanssa yhteiskuvassa. Myös Kim on aloittanut tehodieetin ja kuntoilun.

Kourtney Kardashian on erittäin tyytyväinen laihtumiseensa. Noin 20 kilon painonpudotus on hieno saavutus vuodessa. Tämä onnistui kaunottaren mukaan muiden muassa ruokavaliomuutoksilla. Myös juoksuharrastus ja voimaharjoittelu kuntosalilla ovat auttaneet laihtumaan. Kourtneylla on myös paheita, mutta ei samoissa määrin kuin ennen. Perunalastut ovat edelleen hänen intohimonsa, mutta määrä on pienentynyt.