Reese Witherspoon menossa jälleen naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon on viettänyt taannoisen avioeronsa jälkeen varsin rauhallista elämää suhderintamalla. Reese Witherspoon ja Ryan Philippe erosivat kaksi vuotta sitten seitsemän avioliittovuoden jälkeen.

Nyt Reese on menossa uudelleen naimisiiin. Kaunotar löysi nimittäin nopeasti uuden rakkaan Hollywoodista. Us Weekly –lehden mukaan kyseessä on Hollywood-agentti Jim Toth, ja nyt pariskunta on ehtinyt jo kihlautua. Ennen Tothia Witherspoon tapaili hetken aikaa myös Jake Gyllenhaalia.

Eroskandaalien rinnalla Hollywoodissa on juhlittu lähiaikoina myös monia muita kihlautumisia. Muiden muassa Natalie Portman, LeAnn Rimes, Lily Allen, Hugh Hefner, Shania Twain, Kelsey Grammer, Joe Manganiello ja Ginnifer Goodwin ovat saaneet nimettömiinsä kihlasormukset. Katy Perry ja Russell Brand menivät puolestaan naimisiin, kuten myös Frendit-tähti David Schwimmer ja Zoe Buckman. Nicole Richie avioitui Joel Maddenin kanssa reilut kaksi viikkoa sitten.

Valkokankaalla Reese Witherspoon tullaan näkemään seuraavaksi How Do You Know -komediassa muiden muassa Jack Nicholsonin, Paul Ruddin ja Owen Wilsonin rinnalla.