Twilight-tähti pelkää – hankkii kaksoisolennon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvien miestähti Robert Pattinson on ollut jo parin vuoden ajan miljoonien naisten päiväuni, ja samalla suosio on näkynyt myös negatiivisesti erilaisten ahdistelijoiden muodossa. Pattinson saakin nykyisin kulkea koko ajan turvamiesten suojeluksessa.

Nyt Robert Pattinson on kuitenkin kertonut harkitsevansa vakavasti kaksoisolennon palkkaamista. Hän sai ajatuksen houkutuslinnusta jouduttuaan tyttöystävänsä Kristen Stewartin kanssa sekopäisen naisen jahtaamaksi.

– Hänestä on tullut mustasukkaisten ja kateellisten naisten kohde. Robert joutuu usein naisten ahdistelemaksi, mutta yksi ryhmä on ahdistellut häntä toistuvasti. He kertovat hänelle millaisia likaisia temppuja haluaisivat hänelle tehdä. Yksi japanilainen tyttö ilmaantuu aina sinne missä Robert on, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

Kaksoisolennon palkkaamisen yhdeksi syyksi kerrotaan juuri fanien ja lehdistön harhautus, sillä sen avulla oikea Pattinson voi viettää laatuaikaa toisaalla. Lisäksi Pattinson aikoo muutenkin vahvistaa turvatoimiaan.