Sienna Miller hehkeänä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama kuukausi sitten kuinka elokuvamaailman unelmapari Sienna Miller ja Jude Law olivat palanneet taas kerran yhteen ja juhlivat julkkisgaalassa New Yorkissa. Pariskunnasta saatiin tuolloin myös näyttäviä kuvia yhteiseltä lemmenlomalta Ibizan rannikolla.

Sienna täytti tiistaina 29 vuotta, ja juhlan kunniaksi hänen näyttävimpiä bikinikuviaan on nyt koottu verkkosivustolle. Niissä Miller nähdään muiden muassa keikistelemässä bikiniasussa niin Barbadoksen uimarannalla kuin muotinäytöksen catwalkillakin.

Sienna Miller on 29-vuotias englantilainen näyttelijä ja malli, joka on ollut mukana muiden muassa elokuvissa Layer Cake, Alfie ja Factory Girl. Vuosi sitten hän näytteli elokuvassa G.I Joe The Rise of Cobra. Nainen on toiminut myös muotisuunnittelijana. Miller seurusteli vuonna 2004 – 2006 Jude Lawn kanssa. Vuonna 2007 hänen kerrottiin olevan parisuhteessa itseään 14 vuotta vanhemman Rhys Ifansin kanssa, mutta nykyään hänen kerrotaan tapailevan jälleen Jude Lawta.