Stephanie Seymour varasti show’n bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa vielä hieman tuntemattomampi mallikaunotar Stephanie Seymour poseeraa tuoreissa kuvissa varsin kosteissa lomatunnelmissa. Hänet on nimittäin nyt ikuistettu nauttimassa rantaelämästä St. Bartsin lomasaarella.

Paparazzikuvaajat ikuistivat Seymourin kun tämä oli miesystävänsä kanssa nauttimassa aurinkoisesta vapaapäivästä rantatunnelmista St. Bartsin luksussaarella. Kyseessä lienee Seymourin suosikkikohde, sillä hän on aiemminkin lomaillut siellä. Edellisellä kerralla hän tuli tosin paljastaneeksi hieman liikaa paljasta pintaa.

42-vuotias amerikkalainen Stephanie Seymour tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hän sai mallisopimuksen jo 14-vuotiaana osallistuessaan arvostettuun mallikilpailuun. 16-vuotiaana Seymour oli ensimmäisen kerran kohuotsikoissa, kun selvisi että hänellä oli suhde Elite-mallitoimiston naimisissa olevaan johtajaan. Sittemmin hän on poseerannut kymmenissä mainoskampanjoissa ja yli 300 kertaa lehtien kansikuvissa. Vuonna 1993 Stephanie Seymour poseerasi Playboy-lehdessä. Näyttelijäurallaan Seymour on nähty muiden muassa Kova laki -sarjassa.