Adam Levine ja Anne Vyalitsyna paparazzien saaliiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen suosikkiyhtye Maroon 5 saapuu keväällä ensimmäistä kertaa konsertoimaan Suomeen. Supersuosittu bändi esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla ensi keväänä, keskiviikkona 16. maalikuuta.

Yhtyeen laulaja Adam Levine on löytänyt elämäänsä naiskauneutta, sillä hän seurustelee nykyisin huippumalli Anne Vyalitsynan kanssa. Nyt näyttävä julkkispari on tallentunut paparazzien kameroille kuherrellessaan Brentwoodissa, Kaliforniassa.

24-vuotias venäläissyntyinen mallikaunotar Anna V, eli Anne Vyalitsyna, on vielä suhteellisen tuntematon nimi, vaikka hän on poseerannut Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa jo viitenä vuotena peräkkäin. Lääkäriperheen lapsi aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana Pietarissa MTV-kanavan mallikilpailussa. Hän voitti kilpailun ja muutti pian Pariisiin ja sieltä New Yorkiin. Sittemmin hän on poseerannut lukuisten muotilehtien kuvissa ja muotimerkkien kampanjoissa. Lisäksi hänet on nähty Alanis Morrissetten Out Is Through -musiikkivideossa. Vuonna 2009 hän juoksi New Yorkin maratonin.

Maroon 5 -yhtyeen kolmas pitkäsoitto Hands All Over näki päivänvalon viime syksynä. Bändin kaksi aikaisempaa studiolevya ja niiden väleissä julkaistut livelevyt ovat myyneet maailmanlaajuisesti lähes 15 miljoona kappaletta. Viihdelehti Stara tapasi Maroon 5 -yhtyeen vuonna 2005 Tukholmassa. Staran arkistohaastattelu löytyy tästä.