22-vuotias alaston nainen riehui ostoskeskuksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on jälleen nähty ostoskeskuksessa pienimuotoinen välikohtaus, jossa tarvittiin poliisin väliintuloa. Tällä kertaa kyseessä oli Marylandissa sijaitseva ostoskeskus, jossa 22-vuotias Jennifer Riegler aiheutti pahennusta.

Tapaus sattuin parhaan jouluruuhkan aikaan 18. joulukuuta, kun neitokainen saapui aamuyhdeksältä Royal Farms -kauppaan. Hän riisui itsensä alastomaksi ja ryhtyi huutelemaan asiakkaille hävyttömyyksiä. Kaiken lisäksi hän teki maassa maaten seksuaalisia liikkeitä donitsikojun edessä.

Henkilökunta ei saanut nuorta naista aisoihin, joten paikalle jouduttiin kutsumaan poliisit. Häirikkö kuljetettiin paikalta putkaan käsiraudoissa, paikallinen WBOC.com uutisoi. Nyt häntä odottaa useita syytteitä. Oikeudenkäyntiä hän joutuu odottamaan putkan sijaan sairaalan psykiatrisella osastolla.