Brett Favre sai jättisakot liigalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen urheilutoimittaja Jenn Sterger nousi taannoin hetkessä otsikoihin sen jälkeen, kun urheilulegenda Brett Favre jäi kiinni neitokaiselle lähettämistään rohkeista alastonkuvista ja seksiä tihkuvista tekstiviesteistä. Sittemmin kohu on vain paisunut.

Nyt amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliiga NFL on määrännyt Favrelle 50.000 dollarin sakot, koska tämä ei ole suostunut auttamaan seksiskandaalin tutkinnassa. TMZ-julkaisun mukaan liiga on tutkinut jo pidemmän aikaa urheilulegendan tekemisiä. Favren managerin mukaan kyseessä on vain tutkinta, jonka on määrä estää vastaavien skandaalien syntyminen jatkossa.

The Daily Line -urheiluohjelmaa toimittava Jenn Sterger vahvisti saaneensa Favrelta kuvien lisäksi myös ronskeja vastaajaviestejä. Televisiokaunotar käytti tilaisuutensa hyväksi ja rahasti poseeraamalla alastomana Maxim-miestenlehden sivuilla. Viime viikolla urheilujoukkue NY Jetsin palveluksessa oleva nainen on paljasti Favren pyytäneen häneltä videota, jossa neitokainen masturboisi videokameran edessä.