Viimeinkin! Britney Spears tekee paluun jo ensi viikolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears valittiin taannoin 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen menestyneimmäksi artistiksi koko maailmassa. Poptähti hallitsi myynti- ja hittilistoja lähes suvereenisti varsinkin vuosikymmenen alkupuoliskon, jolloin hän oli todellinen seksisymboli miljoonille pojille ja miehille.

Aiemmin tällä viikolla verkossa levisi huhu, jonka mukaan Britney ja hänen miesystävänsä olisivat kihlautuneet jouluna. Pariskunta ei ole kuitenkaan itse vahvistanut kihlausta. Viime aikoina kovasti studiossa työskennellyt supertähti tekee paluun julkaisurintamalle jo ensi viikolla, kun hänen uusi singlensä Hold It Against Me julkaistaan 7. tammikuuta. Singlen tuottajina ovat popin kultasormet Dr. Luke ja Max Martin.

Kolmen vuoden takaisen hermoromahduksensa jälkeen Britney on keskittynyt juhlimisen sijaan työhön ja perhe-elämään. Uutta materiaaliaan kuluvana vuonna työstänyt supertähti julkaisee uuden levynsä maaliskuussa. Spearsin edellinen levy menestyi varsin mukavasti, joten siltä osin ura voi nykyisin hyvin.