Kuolleeksi väitetty Charlie Sheen: ”Tarkistin heti katsojaluvut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen joutui taannoin pahoihin vaikeuksiin virkavallan kanssa. Mies riehui New Yorkin Plaza-hotellissa ja Sheenin seuralainen 22-vuotias pornotähti prostituoitu Christina “Capri” Anderson joutui myös tähtinäyttelijän vihan kohteeksi.

Muutama päivä sitten, kun verkossa levisi villi huhu hänen kuolemastaan. Hänen väitettiin kuolleen Sveitsissä menetettyään lumilautansa hallinnan ja osuttuaan puuhun suurella nopeudella. Huhu kuitenkin nopeasti, ja nyt Sheen on vitsaillut nettiväitteiden kustannuksella.

– Kuultuani asiasta menin heti tarkistamaan ohjelmani katsojaluvut. Ne näyttivät normaalilta. Voitte kuvitella helpotukseni kun ymmärsin että huhu koskee minun kirjaimellista kuolemaani. Siinä samassa äitini soittikin jo minulle., Charlie Sheen kertoi The Insider -julkaisulle.

Viime aikoina viihdemaailma on menettänyt selvästi keskimääräistä enemmän supertähtiä, ja samalla myös perättömien väitteiden määrä on kasvanut samassa tahdissa. Vastaavien huhujen kohteeksi ovat viime aikoina joutuneet Cruisen lisäksi muiden muassa Tom Cruise, Miley Cyrus, Britney Spears, Eddie Murphy, Aaron Carter, Adam Sandler, Owen Wilson, Kanye West, Jay-Z, DJ Tiesto, Johnny Depp, Zach Braff, Bill Cosby ja Jeff Goldblom. He kaikki voisivat todeta Mark Twainin legendaarisin sanoin, “Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja.”