Christina Hendricks Wonder Woman -pääosaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Mad Men -televisiosarjasta tuttu amerikkalaisnäyttelijä Christina Hendricks on viime aikoina noteerattu aikaisempaa useammin myös viihdelehdissä. Noteeraamisen kaksi keskeisintä syytä sijaitsevat kuitenkin kaunottaren leukojen alla.

Christina on nyt kertonut toivovansa, että hänet kiinnitettäisiin tulevan Wonder Woman -elokuvan päätähdeksi. Katso kuva tästä. Ihmenainen kiinnostaa tosin monia muitakin naistähtiä. Viime viikolla Yhdysvalloissa järjestettiin kysely, jonka mukana Katy Perry olisi yleisön suosikki rooliin. Toiseksi äänestyksessä tuli Trasformers-tähti Megan Fox ja kolmanneksi Morena Baccarin. Viiden joukossa olivat myös Gemma Arterton ja Angelina Jolie.

Lähipiirin mukaan Christina Hendricks on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Se tekee tähden hänen omasta mielestään lihavaksi. Taannoin hän kertoi yrittävänsä pudottaa painoaan noin kymmenen kiloa vähentämällä hiilihydraattien ja alkoholin määrää ruokavaliossaan.