Nicole ”Coco” Austin pelkissä narubikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole ”Coco” Austin on viime aikoina onnistunut nousemaan kerta toisensa jälkeen otsikoihin julkaisemalla rohkeita kuvia verkossa. Hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tulleen uhkean kaunottaren kuvia on tosin lähes yhtä usein poistettu eri verkkopalveluista liian seksikkäinä.

Äskettäin Coco nähtiin poseeraamassa joulutunnelmissa, mutta kuitenkin sellaisessa kuvassa, joita näkee normaalisti lähinnä miestenlehdissä. Nyt verkkoon on koottu neitokaisen näyttävimpiä kuvia kuluneelta vuodelta. Yksi ikimuistoisimmista on ”bikinikuva”, jossa muodokas julkkistähti oli pukeutunut käytännössä pelkkiin naruihin.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.