Tiger Woodsin rakastajattaren 15 minuuttia päättyi – palasi tarjoilijaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksiskandaalissa ryvettyneen Tiger Woodsin tunnetuimpiin rakastajattariin lukeutuva Jaimee Grubbs pidätettiin taannoin Los Angelesissa etsintäkuulutustensa johdosta.

24-vuotias Jaimee Grubbs oli etsintäkuulutettu epäiltynä kolmesta liikennerikkomuksesta, mutta poliisi ei ollut aiemmin tavoittanut häntä. Neitokainen oli kurvaillut autollaan jo pidemmän aikaa ilman asianmukaista ajokorttia. Poliisi sai hänet kiinni auton rekisterinumeron perusteella.

Nyt Jaimeen 15 minuuttia julkisuudessa näyttävät olevan ohi. Pidätyksen jälkeen häntä ei ole nimittäin juuri julkkispiireissä nähty, ja tällä viikolla hänet kuvattiin työskentelemässä tarjoilijana baarissa. Silminnäkijät kertoivat asiasta uutisoineelle Radar Onlinelle, että oli outoa nähdä Jaimee tarjoilemassa shotteja ja täytekakkua synttäriseurueelle. Grubbs on siis palannut takaisin lähtöpisteeseen huimien seikkailujen jälkeen.