Jennifer Hudson laihtuu kovaa vauhtia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-voittaja ja laulajatähti Jennifer Hudson joutui puolitoista vuotta sitten uskomattoman traagisten tapahtumien keskipisteeseen, kun hänen veljensä ja siskonpoikasa murhattiin sukulaismiehen toimesta.

Sittemmin Jennifer on synnyttänyt jo esikoisensa ja päässyt ainakin ulkoisesti yli traagisista tapahtumista. Muutos onkin ollut viime aikoina melkoinen, sillä tähti on muuttunut silminnähden. Aiemmin rehevästä ulkomuodostaan usein tunnistettu Jennifer Hudson on laihduttanut huimasti, ja laulajan mukaan edes vanhat koulutoverinsa eivät olleet tunnistaa häntä. Nyt Jennifer esittelee uutta upeaa vartaloaan Painonvartijoiden mainoksessa.

Dreamgirls-elokuvan roolistaan palkittu tähti ryhtyi laihduttamaan sen jälkeen, kun hän oli synnyttänyt esikoisena David Juniorin viime elokuussa. Hän kertoi jättäneensä ruokavaliostaan kaikki kaloripommit ja keskittyneensä terveellisiin ruokiin. Hän kuitenkin myöntää, että tulokset eivät ole pysyviä, ellei ruokavalio pysy kunnossa myös jatkossa.

Jennifer Hudson