Jennifer Lopezin perhe vararikon partaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on tullut tunnetuksi upeista muodoistaan ja kauniista äänestään. Laulamisen ohella hän harrastaa myös jonkin verran hyväntekeväisyyttä. Nyt olisi kuitenkin ehkä aika hankkia rahaa omalle perheelle.

USA Today -lehti uutisoi nimittäin, että Lopezin perheen talous ei ole aivan niin hyvässä kunnossa kuin voisi olettaa. Aviomies Marc Anthony on nimittäin rajuissa veloissa, sillä verovelkaa on peräti 3,4 miljoonaa dollaria. Verottajan mukaan Anthony ei ole maksanut veroja neljään vuoteen ja nyt viranomaiset vaativat omiaan takaisin korkojen kera.

Viime aikoina Jennifer on ollut otsikoissa muutenkin hieman negatiivisissa merkeissä, kun hänen ex-miehensä Ojani Noa kertoi nimittäin taannoin aikeistaan julkaista pariskunnan vanhoja kotiseksivideoita. Lopez haastoi Noanin ja tämän asianajajan Ed Meyerin oikeuteen vaatien muiden muassa lähestymiskieltoa Noanille. Tämän jälkeen Noanin tyttöystävä haastoi puolestaan Lopezin oikeuteen.