Jessica Alba bikineissä rintavampana kuin aikoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba nähdään parhaillaan Suomessakin samanaikaisesti kahdessa elokuvassa, kun hän tähdittää sekä Machete että Pienin painajainen perheessä -elokuvia. Niiden myötä Jessican osakkeet ovat taas nousseet viihdelehdissä.

Parhaillaan Jessica Alba lomailee perheensä kanssa Meksikon Cabossa, joka on julkkisten suosima lomakohde. Aiemmin tänään Jessica nähtiin nauttimassa auringosta peppu sannassa, mutta nyt hänellä on jotain vielä pienempää yllään. Paparazzit ovat nimittäin ikuistaneet leffakaunottaren bikineissä, joissa kaunotar nähtiin rintavampana kuin aikoihin.

Muutama päivä sitten Jessica kertoi ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Alba paljasti äskettäin myös vähemmän mairittelevia puolia itsestään, sillä hän kertoi olevansa hyvin mustasukkainen miehestään Cash Warrenista. Jessica paljasti tulevansa hulluksi, jos näkee miehensä flirttailevan toisten naisten kanssa.