Kohulääkärin asianajajat: ”Michael Jackson tappoi itsensä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Reilu vuosi sitten traagisesti ja epäselvissä olosuhteissa menehtynyt poptähti Michael Jackson julkaisi postuumisti kokonaisen albumillisen uutta musiikkiaan 10. joulukuuta. Häneltä jäi yhteensä yli sata julkaisematonta kappaletta, joten materiaalia riittää.

Kesällä 2009 popkuninkaan sydän pysähtyi ja hänen lääkärinsä Conrad Murray ei elvytyksistä huolimatta onnistunut pelastamaan hänen henkeään. Myöhemmin lääkäriä syytettiin kuolemantuottamuksesta. Kerroimme aiemmin tässä kuussa Murrayn vihjanneen, että Jackson on voinut itse aiheuttaa kuolemansa ottamalla yliannostuksen Propofolia, joka on suoneen annosteltavaa anestesialääkettä.

Nyt lääkärin lakimiehet aikovat ottaa tämän itse aiheutetun kuoleman strategiakseen oikeudenkäynnissä. Myös oikeudenkäynnin syyttäjä David Walgren kertoi uskovansa, että Murray joukkioineen vetoaa juuri tähän seikkaan, Daily Mail uutisoi. Puolustuksen asianajaja tulee esittämään, että lääkäri antoi Jacksonille paljon vähemmän Propofolia kuin mitä tämän verenkierrossa oli kuolinhetkellä. Oikeudenkäynti alkaa 4. tammikuuta.