Salma Hayekin bikinivartalo hurmasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Salma Hayek on ollut viime aikoina otsikoissa enemmän rintojensa kuin töidensä merkeissä. Jopa Hollywood-kaunotar Megan Fox on kertonut haastattelussa haluavansa samanlaiset rinnat kuin Hayekilla.

Salma Hayek ikuistettiin taannoin poseeraamassa julkkisjuhlien punaisella matolla selvästi keskimääräistä paljastavammassa mekossa, mutta nyt hän on poseerannut vieläkin niukemmassa asussa. Hänet kuvattiin nimittäin punaisissa bikineissä nauttimasa meren aalloista St. Bartsin saarella.

Meksikolaissyntyinen Salma Hayek paljasti äskettäin olleensa Yhdysvaltoihin muuttaessaan laiton maahanmuuttaja. Hän muutti Los Angelesiin vuonna 1991 opiskelemaan näyttelemistä, mutta oli asunut lapsena myös New Orleansissa. Samalla hän kertoi elokuvamaailman olleen vielä tuollon rasistinen, sillä kukaan ei halunnut palkata meksikolaista näyttelijää.

44-vuotias meksikolaissyntyinen Salma Hayek poseerasi taannoin nakuna valokuvaaja Timothy Whiten valokuvakirjassa nimeltä Hollywood Pinup. Kesällä Hayek aiheutti kohua esiinnyttyään paljastavassa asussa Nickelodeon-lastenkanavan Dora The Explorer -ohjelmassa. Aiemmin hän joutui tukalaan tilanteeseen myös ollessaan markkinoimassa uutta Grown Ups -elokuvaansa Extra!-televisio-ohjelman haastattelussa. Haastattelun aikana käärme nimittäin säikytti sekä Salman että naishaastattelijan perin pohjin.