US: Diili-tuottaja pahoittelee koomikon uran pilaamista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Diili-ohjelman kotimaisen version tuoreimmalla tuotantokaudella nähtiin jakso, jossa kilpailevat joukkueet palkkasivat asiakastilaisuuksiinsa stand-up -koomikot viihdyttämään vieraitaan. Toinen koomikoista oli Tomi Walamies, jonka suoritus näytti kotikatsomoissa todella ala-arvoiselta.

Nyt asiaa on käsitelty uudelleen, kun Uusi Suomi -verkkolehden bloggaaja Jaakko Kilpeläinen toi esiin väitteet, joiden mukaan Diili-tuotantotiimi olisi leikannut koomikon esityksestä tahallaan katastrofaalisen näköisen. Walamies vahvisti väitteet esityksensä sopimattomasta muokkaamisesta ja kertoi myös koko esityksen olevan videolla alkuperäisessä muodossaan. Sarjan tuottaja Tuula Nyman myöntää olleensa yhteydessä koomikkoon.

– Olemme keskustelleet hänen kanssaan asiasta. Olemme erittäin pahoillamme, jos näin on käynyt. Kiistän kuitenkin jyrkästi, että olisimme leikanneet tahallaan jakson sellaiseksi. Reaktio on ollut todella voimakas, jos sen vuoksi keikat ovat loppuneet, Nyman kertoi Uusi Suomi -verkkojulkaisulle.