Camila ja Mariana Davalos upeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden aikana viihdelehtien sivuille tekivät nousunsa Playboy-lehdestä, realitysarjasta ja glamour-mallikuvista Yhdysvalloissa tunnetuksi tulleet kaksossiskokset Kristina ja Karissa Shannon. Nyt heille on löytynyt kilpailijat.

Kyseessä ovat amerikkalaiset kaksossiskokset Camila ja Mariana Davalos, jotka ovat ehtineet poseerata jo rohkeissa ja paljastavissa mallikuvissa, mutta eivät ole kuitenkaan tehneet läpimurtoa julkisuudessa. Nyt heidät on kuitenkin noteerattu massiivisen kuvakoosteen merkeissä amerikkalaisessa viihdelehdessä.

21-vuotiaat Playboy-kaksoset Kristina ja Karissa Shannon ovat toimineet mallikuvien lisäksi myös realityohjelman tähtinä, joten kovin kaukana läpimurto tuskin on myöskään Davalosin siskoksilta. Jatkossa julkisuudessa voidaankin nähdä kahden kaksossiskosparin kamppailua palstatilasta.