David Beckham sai tarpeekseen prostituoidun väitteistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuudessa alati yhdessä Victoria-vaimonsa kanssa paistatteleva urheilutähti David Beckham palkittiin taannoin Lifetime Achievement Award -palkinnolla. Perhe vietti joulua laadukkaiden lahjojen parissa, sillä David antoi Victorialle muotisuunnittelijan luoman kristalleilla koristellun valkoisen iPad-laitteen. Victoria Beckham antoi Davidille puolestaan noin 1.800 euron arvoiset kullatut kuulokkeet.

Joulun jälkeen alkoi kuitenkin arki, johon sisältyy myös oikeustaisteluita. Daily Mail –lehti kertoo David Beckhamin nostaneen syytteen prostituoitu Irma Niciä vastaan. Bosnialainen Nici väittää Beckhamin pettäneen vaimoaan hänen kanssaan jopa viisi kertaa. Tämä tapahtui neitokaisen mukaan vuonna 2007. Beckham vaatii nyt Niciltä ja asiasta aikoinaan kertoneen In Touch –lehden kustantajalta yli 18 miljoonan euron vahingonkorvauksia. Mies perustelee vaatimuksensa siihen, että Nicin tarina ei pidä paikkaansa.

– Prostituoitu on aiheuttanut minulle ja perheelleni suurta tuskaa ja ahdistusta. Hänen tarinansa on vaikuttanut myös ammattiini. En ole koskaan edes tavannut kyseistä naista, joten en ole harrastanut seksiä hänen kanssaan. En ole täten maksanut hänelle seksistä, tai pettänyt vaimoani hänen kanssaan. Kiistän edelleen kaikki hänen väitteensä ja vaadin korvauksia, David Beckham perusteli oikeuteen toimittamissaan papereissa.