Ellen DeGeneres kuherteli vaimonsa kanssa luksussaarella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin televisiotähtiin lukeutuva keskusteluohjelman emäntä Ellen DeGeneres on ollut jo pitkään avoimesti homoseksuaali. Hänen ja Ally McBeal -sarjasta tutun kaunottaren, Portia de Rossin, suhde tuli julkisuuteen vuosia sitten ja he avioituivat vuonna 2008.

Pari vuotta sitten juhlitut häät muuttivat Portian viralliseksi nimeksi Portia Lee James DeGeneres. Nyt julkkispari on bongattu kuherruslomalla julkkisten suosimalla St. Bartsin luksussaarella. Portia ei ollut aivan parhaimmillaan, mutta pariskunta näytti onnelliselta.

Taannoin Portia kertoi Unbearable Lightness -kirjassaan syömishäiriöstään, jonka kanssa hän taisteli muutamia vuosia sitten.  Tähti sairasti anoreksiaa ja bulimiaa, jotka melkein tuhosivat kaunottaren elämän. Hän eli nälässä päivästä toiseen, sillä 300 kilokaloria oli hänen päivittäinen energiamääränsä. Tähden mukaan DeGeneresin tapaaminen pelasti hänet, sillä Degeneres opetti hänet kuuntelemaan itseään ja olemaan välittämättä muista. Kirjassaan hän  toteaa puolisonsa olleen syy parantumiseen, sillä muuten edessä olisi voinut olla kuolema.