Realistinen suuseksi nosti uutuusleffan ikärajaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas näyttelijä Heath Ledger menehtyi epäselvissä olosuhteissa 23. tammikuuta 2008. Hänen kuolinsyykseen ilmoitettiin myöhemmin lääkemyrkytys. Heathin aikaisempi elämänkumppani ja hänen tyttärensä äiti, näyttelijä Michelle Williams kertoi vastikään, ettei vieläkään ymmärrä miksi Ledger kuoli.

Michelle Williams on kuitenkin pystynyt panostamaan surunsa keskellä myös uraansa valkokankaalla. Reuters-julkaisu haastatteli kaunotarta tämän uusimman Blue Valentine -elokuvan vuoksi. Kyseinen draama on kategorioitu merkinnällä R-17. Tämä tarkoittaa sitä, että elokuva on varsin rohkea, eikä sitä välttämättä nähdä aivan jokaisessa teatterissa.

Elokuvan tekee rohkeaksi nimenomaan sen sisältämä realistinen suuseksikohtaus. Williamsin mukaan Black Swan -elokuva avasi lesbokohtauksillaan tien myös muillekin realistisen oloista seksiä sisältäville filmeille.

– Tämä uusi elokuva on omalla tavallaan todella kaunis ja sensuelli. Seksi siinä ei tunnu myöskään epäaidolta. Se on intiimi ja rohkea kertomus kahden ihmisen välisestä rakkaussuhteesta, ja vastanäyttelijäni Ryan Gosling hoiti myös roolinsa todella hienosti. Elokuva on saanut kiitosta myös muilta tahoilta, joten olemme onnistuneet, Michelle Williams kertoi Reuters-julkaisulle.