Heavytähti hämmentää: ”Haen avioeroa tänä vuonna”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen päättyneen vuoden loppupuolella viihdelehtien otsikoista saatiin lukea valtava määrä julkkistähtien erouutisia. Lukuisat tähdet hakivat avioeroa, ja nyt lista on kasvanut yhdellä muusikolla. Tuorein ilmoitus aiheuttaa kuitenkin samalla myös hämmennystä.

Edesmenneestä Skid Row -yhtyeestä tunnettu heavytähti Sebastian Bach nähtiin nimittäin uudenvuoden juhlissa ilman vihkisormustaan. Viihdemaailmassa poikkeuksellisen pitkään, 18 vuoden ajan, naimisissa ollut rokkari vahvisti asuneensa asumuserossa vaimostaan jo viime vuoden huhtikuusta saakka.

Samalla hän kuitenkin ihmetytti toteamalla, että pari hakee avioeroa vuoden 2011 aikana. Avioeroa ei ole siis vielä virallisesti haettu ja pariskunta on siten juridisesti edelleen naimisissa. Pariskunnalla on kolme lasta, joista vanhin on 21-vuotias poika.