24-elokuvalle vakava takaisku – Jack Bauer jo historiaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon ympäri maailmaa nousseen 24-televisiosarjan elokuvaversio on jälleen kohdannut vaikeuksia, kun Jack Bauer näyttää jälleen jäävän ilman paikkaa valkokankaalla. Takaisku ei ole elokuvan ensimmäinen.

Tällä kertaa kyse on Fox-yhtiön päätöksestä, jolla se hylkäsi elokuvan käsikirjoituksen. Sen oli tehnyt Billy Ray, joka on aiemmin kirjoittanut muiden muassa State of Play -elokuvan käsikirjoituksen. Elokuvaprojekti vahvistettiin maaliskuussa, mutta suunnitelmat eivät ole edenneet toivotulla tavalla. Lopullisesti projektia ei ole kuitenkaan vielä haudattu.

– Nyt keskustellaan kovasti uudesta lähestymistavasta. Käsittääkseni ohjaaja Tony Scott ja Kiefer Sutherland ovat sopineet tapaamisesta ja he keskustelevat ideoista, vastaava tuottaja Howard Gordon kertoi Entertainment Weekly -ohjelmalle.

Äskettäin TV Guide -lehti tiedusteli miljoonilta lukijoiltaan kiinnostusta 24-sarjan uuteen tuotantokauteen. Vastaajista 62 prosenttia kertoi toivovansa uutta kautta televisioon. Myös sarjan päätähti Kiefer Sutherland on ilmaissut mielenkiintonsa tarinan jatkamiseen. Huhujen mukaan nyt vaakalaudalla oleva elokuva sijoittuisi ainakin osittain Eurooppaan.