Ahneuden huippu? 30 miljoonaa ei riittänyt vaimolle avioerossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Frasier-sarjan tähti Kelsey Grammer on tukalassa tilanteessa, kun hänen kerrottiin viime viikolla kihlautuneen uuden rakkaansa Kayte Walshin kanssa. Pian kuitenkin selvisi, että näyttelijä olikin tahollaan vielä virallisesti naimisissa. Nyt asiasta on syntynyt todellinen sekasotku.

Kelsey Grammer haluaa avioitua Kayte Walshin kanssa mahdollisimman pian, mutta hänen kolmas vaimonsa Camille Donatacci on edelleen virallisesti hänen vaimonsa. Neljätoista vuotta naimisissa ollut pariskunta haki eroa jo heinäkuussa, mutta asiaa ei ole saatettu vielä päätökseen. Tästä syystä Grammer on vaatinut koko avioliiton mitätöimistä ja tarjonnut vaimolleen huimaa 30 miljoonan dollarin eropakettia. Donatacci ei kuitenkaan siihen suostunut.

Kymmenien miljoonien eroraha ei ollut nimittäin vaimolle riittävä, New York Post uutisoi. Lehden mukaan vaimo haluaa ainakin 50 miljoonaa dollaria ja sen lisäksi myös kuukausittaiset elatusmaksut. Pariskunnalla ei ole avioehtoa, joten Kelsey Grammer on tukalassa tilanteessa.