Erin Heatherton näyttävissä bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton lienee useimmille suomalaisille vielä uusi tuttavuus, mutta Yhdysvalloissa nuori kaunotar on tehnyt jo varsin menestyksekästä malliuraa, joka on noteerattu laajasti myös viihdelehdissä.

Erin Heatherton, oikealta nimeltään Erin Heather Bubley, nähdään parhaillaan poseeraamassa Huge-lehden joulukuun numeron sivuilla muiden muassa yläosattomissa maalaishenkisissä asuissa. Nyt hän keikistelee myös verkossa julkaistuissa näyttävissä bikinikuvissa.

21-vuotias Erin Heatherton löydettiin malliuralla varsin klassisella tavalla, kun mallitoimisto rekrytoi hänet listoilleen Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa ja toiminut vuosina 2008 – 2009 myös Victoria’s Secretin mallina.