Heikki Kovalainen jätti saunan päälle päiväkausiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Heikki Kovalainen on viettänyt viime päivät Pohjois-Suomessa nautiskellen. Lomaileva rattimies on samalla kertonut faneilleen kuulumisistaan ahkerasti Twitter-blogissaan ja julkaissut lisäksi myös kuviaan.

Uudenvuodenaattona Kovalainen paljasti kuinka oli sattumalta tullut jättäneeksi saunansa päälle peräti kolmeksi päiväksi. Hän kertoi huomanneensa ”hauskan sattumuksen” mennessään saunaan, jossa olikin jo valmiiksi lämpöä peräti 127 astetta.

Heikki Kovalainen sauna

– Onneksi en polttanut koko saunaa. Todellinen palomies, Heikki Kovalainen kirjoitti.

Lisäksi Kovalainen julkaisi kuvan, jossa hän ja tyttöystävä Catherine Hyde olivat meikanneet itsensä metallityylin mukaisesti.

Heikki Kovalainen metallimies