Mel B: ”Ihmiset luulevat minua perverssiksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jokin aika sitten kuinka Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Melanie Brown, eli Mel B, vahvisti eroavansa aviomiehestään Stephen Belafontesta ja palaavansa Yhdysvalloista takaisin kotimaahansa Britanniaan. Tuolloin avioeron syitä ei kerrottu, ja sittemmin ero onkin jo ehditty perumaan.

Bändinsä hajottua Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä, ja nyt hän pelkää alituisten seksipuheiden antaneen ihmisille mielikuvan että hän on jollain tavalla perverssi.

– Kasvatamme lapsemme hyvin ja Stephen tekee joka ilta ruokaa perheelle. Elämä on siis hyvin. Harrastan mieheni kanssa paljon seksiä. Kaikki harrastavat seksiä, varsinkin jos ovat naimisissa. En tiedä ovatko pariskunnat saaneet minulta innoitusta, mutta he voivat myös luulla että minä olen jonkinlainen perverssi, Mel B totesi Entertainment Weekly -lehdelle.

Marraskuussa The Hollywood Gossip -julkaisu kertoi pariskunnan harrastaneen ryhmäseksiä australialaisen stripparin kanssa. Strippari ei paljastanut henkilöllisyyttään, mutta hän kertoi meheviä yksityiskohtia vierailustaan Mel B:n ja tämän miehen Stephen Belafonten hotellihuoneistossa Australiassa.